Mirror Mirror

Mirror Mirror online subtitrat

The Snow White legend comes alive.Premiera: 15.03.2012USA, CanadaDurata: 106 min.PG
Votul tau: 0
9 2 voturi

Video trailer

Director

Tarsem Singh
Director

Actori

Descriere

Oglindă, Oglinjoară este o viziune modernă, proaspătă şi plină de umor contemporan, asupra uneia dintre cele mai iubite poveşti din toate timpurile: Albă ca Zăpada şi Cei Şapte Pitici.

Regina (Julia Roberts), mama vitregă a Albei ca Zăpada (Lily Collins), a uzurpat tronul şi a secat visteria regatului. Acum, singura şansă de a-şi spori averea este să se mărite cu Prinţul Alcott (Armie Hammer), bogatul moştenitor al regatului Valencia. Dar când acesta se îndrăgostește de frumoasa Albă ca Zăpada, pentru Regina fără scrupule este ocazia perfectă să scape de moştenitoarea de drept a tronului. Aşa că o trimite în pădure şi o lasă în ghearele unui monstru înfricoşător. Numai că Albă ca Zăpada este salvată de cei şapte pitici şi, în compania lor, ea se transformă într-o forţă care nu dă înapoi de la nimic pentru a-şi recupera regatul şi să o înlăture pe Regină.
Alături de pitici, Albă ca Zăpada porneşte într-o bătălie spectaculoasă, înţesată de magie şi umor, într-o nouă realizare senzaţională a maestrului vizualului, regizorul Tarsem Singh (Immortals).

Mirror Mirror
Mirror Mirror
Mirror Mirror
Mirror Mirror
Mirror Mirror
Mirror Mirror
Mirror Mirror
Mirror Mirror
Mirror Mirror
Mirror Mirror

Vizioneaza Mirror Mirror 2012 online subtitrat in romana la calitate HD.
Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film mai jos.

Titlu originalMirror Mirror
IMDb Rating5.6 76,084
TMDb Rating5.6

Lasa un comentariu