I Feel Pretty

I Feel Pretty online subtitrat

Change everything Without changing anything.Premiera: 20.04.2018China,United StatesDurata: 111 min.PG-13
Votul tau: 0
9.7 3 voturi

Video trailer

Director

Abby Kohn
Director

Actori

Descriere

Hai, că sunt belea! – I Feel Pretty urmărește povestea unei femei obișnuite, Renee Bennett, care se confruntă zilnic cu sentimente de nesiguranță și inadecvare. Într-o zi, după ce cade de pe bicicletă și suferă o lovitură la cap, ea se trezește crezând că este cea mai frumoasă și capabilă femeie din lume.

Renee crede că o vrajă a făcut-o brusc minunată, cu excepția faptului că, pentru toți ceilalți, ea arată exact la fel. Cu această nouă încredere, ea este capabilă să-și trăiască viața fără teamă și fără rețineri, însă ce se va întâmpla când își va da seama că aparența ei nu s-a schimbat niciodată? Încrezătoare, Renee avansează brusc în rândurile companiei de cosmetice, câștigând respectul șefului ei, Avery LeClaire.

Cu noua ei siguranță de sine vine suprasolicitarea, și chiar tendința de a-i trata pe cei „mai puțin fericiți din punct de vedere genetic” în același fel lipsit de considerație în care oamenii o tratau pe ea. În cele din urmă, Renee își dă seama că „vraja” a fost ridicată, însă prin intermediul acestui proces a învățat că frumusețea adevărată nu este cea exterioară.

I Feel Pretty
I Feel Pretty
I Feel Pretty
I Feel Pretty
I Feel Pretty
I Feel Pretty
I Feel Pretty
I Feel Pretty
I Feel Pretty
I Feel Pretty

Vizioneaza I Feel Pretty 2018 online subtitrat in romana la calitate HD.
Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film mai jos.

Titlu originalI Feel Pretty
IMDb Rating4.7 10,963
TMDb Rating6.4

Lasa un comentariu