G-Force

G-Force online subtitrat

The world needs bigger heroesPremiera: 21.07.2009USADurata: 88 min.PG
Votul tau: 0
7.2 5 voturi

Video trailer

Director

Hoyt Yeatman
Director

Actori

Sam Rockwell isDarwin the Guinea Pig (voice)
Darwin the Guinea Pig (voice)
Penélope Cruz isJuarez the Guinea Pig (voice)
Juarez the Guinea Pig (voice)
Tracy Morgan isBlaster the Guinea Pig (voice)
Blaster the Guinea Pig (voice)
Jon Favreau isHurley the Guinea Pig (voice)
Hurley the Guinea Pig (voice)
Steve Buscemi isBucky the Hamster (voice)
Bucky the Hamster (voice)
Nicolas Cage isSpeckles the Mole (voice)
Speckles the Mole (voice)
Edwin Louis isMooch the Fly (voice)
Mooch the Fly (voice)
Jared Lavette isJared the Skunk (voice)
Jared the Skunk (voice)
Micah Lavette isMicah the Fox (voice)
Micah the Fox (voice)
Bill Nighy isLeonard Saber
Leonard Saber

Descriere

Producătorul Jerry Bruckheimer aduce pe marele ecran primul său film 3D, „G-FORCE, SALVATORII PLANETEI,” o combinație de comedie și film de aventuri despre cele mai recente evoluții ale unui program guvernamental derulat sub acoperire pentru a dresa diverse animale, care să lucreze ca spioni.

Înarmați cu cele mai performante dispozitive de spionaj, niște cobai superinstruiți descoperă că soarta întregii lumi se află în lăbuțele lor. Cei care vor deveni „Salvatorii planetei” sunt cobaii Darwin (vocea lui SAM ROCKWELL), liderul echipei, decis să reușească, indiferent care ar fi prețul victoriei; Blaster (vocea lui TRACY MORGAN), un expert în arme revoltător, cu o atitudine hotărâtă și mare iubitor de chestii extreme; și Juarez (vocea lui PENÉLOPE CRUZ), o profesionistă sexy a artelor marțiale; alături de Mooch, un expert în misiuni de recunoaștere, care poate face efectiv „să se audă musca”, și Speckles (vocea lui NICOLAS CAGE), o specie de cârtiță cu nasul „în formă de stea”, specialistul în computere și informatică al echipei.

În regia lui Hoyt H. Yeatman Jr., maestru al efectelor vizuale premiat cu Oscar, „Salvatorii planetei” își poartă publicul într-o cursă de senzație cu cifră octanică ridicată, demonstrând o dată pentru totdeauna că lumea are nevoie de niște eroi mai mari.

„E amuzant să iei filme bazate pe teme familiare, chiar clasice, să le modifici puțin și să vezi ce iese,” spune Bruckheimer. „Filme cu agenți secreți s-au făcut cu mult înainte de James Bond. La fel, se fac de ceva vreme și filme în care animalele vorbesc și au personalități aparte. Dar nu am mai văzut niciodată până acum un film despre agenți secreți care întâmplător sunt și animale – mai mult decât atât, într-o combinație de acțiune, animație și format Digital 3D.”

Această combinație performantă de acțiune și animație generată pe computer include și actori live, între care BILL NIGHY, premiat cu Globul de Aur, în rolul sinistrului industriaș Leonard Saber; WILL ARNETT în rolul agentului special Kip Killian, care vrea să scape de „Salvatorii planetei”, ZACH GALIFIANAKIS ca întemeietor al detașamentului de „Salvatori ai planetei” și figură paternă autoritară, KELLI GARNER în rolul medicului veterinar al echipei.

Producătorii executivi ai filmului „Salvatorii planetei” sunt Mike Stenson, Chad Oman, Duncan Henderson și David P.I. James. Scenariul este semnat de The Wibberleys („National Treasure: Book of Secrets”), inspirat după o idee de Hoyt H.Yeatman Jr. & David P.I. James. Pat Sandston, Ted Elliott, Terry Rossio and Ryota Kashiba sunt producători asociați. Echipa din culisele producției îi include pe compozitorul Trevor Rabin („Armageddon” și „National Treasure”), Scott Stokdyk, supervizorul de efecte vizuale, premiat de două ori cu Oscar („Spider-Man,” „Spider-Man 2”) și coordonatorul expert în efecte speciale, Stan Parks (nominalizat la Oscar pentru „Hollow Man,” „Déjà Vu”).

G-Force
G-Force
G-Force
G-Force
G-Force
G-Force
G-Force
G-Force
G-Force
G-Force

Vizioneaza G-Force 2009 online subtitrat in romana la calitate HD.
Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film mai jos.

Titlu originalG-Force
IMDb Rating5.1 36,488
TMDb Rating5.1

Lasa un comentariu