loading...
The Intouchables

The Intouchables 2011 Online Subtitrat

Premiera: 2 noiembrie 2011Durata: 112 min.

Vezi Acum The Intouchables 2011 Online Subtitrat in romana calitate HD. The Intouchables este un film lansat in 2011 de biografic, comedie, drama super!
Vezi acum online gratuit!

Video trailer

Descriere The Intouchables

Invincibilii – În urma unui teribil accident cu parapanta, Philippe (Francois Cluzet), un artistocrat înstărit, e nevoit să angajeze un asistent personal și, surprinzător, îl alege pe Driss (Omar Sy), un tânăr din suburbii, proaspăt ieșit din închisoare. Pe scurt, cea mai nepotrivită persoană pentru job.

Lăsând la o parte lipsa lui de experiență, când vine vorba despre umor lucrurile se schimbă radical. Și astfel, toate barierele dispar, lăsând loc celor mai nebunești, ciudate și incredibil de amuzante aventuri, în care Philippe și Driss se antrenează constant, clădind o prietenie puternică, deși improbabilă.

Pentru că pe cei doi tocmai ceea ce îi desparte îi transformă în Invincibilii, doi prieteni capabili să mute munții împreună, să-l facă pe Vivaldi să trăiască din nou alături de Earth, Wind and Fire, într-un cuvânt să creeze cu foarte mult umor un univers comun din două lumi aparent incompatibile.

Titlu original

Intouchables

Nota IMDb8.5 din 633,317 voturi

Lasa un comentariu