loading...
Murder by Death

Murder by Death 1976 Online Subtitrat

Premiera: 23 iunie 1976Durata: 94 min.

Vezi Acum Murder by Death 1976 Online Subtitrat in romana calitate HD. Murder by Death este un film lansat in 1976 de comedie, crima, mister, thriller super!
Vezi acum online gratuit!

Video trailer

Director

Robert Moore
Director

Actori

Peter Falk isSam Diamond
Sam Diamond
Eileen Brennan isTess Skeffington
Tess Skeffington
Peter Sellers isSidney Wang
Sidney Wang
Alec Guinness isBensonmum
Bensonmum
David Niven isDick Charleston
Dick Charleston
Maggie Smith isDora Charleston
Dora Charleston
Truman Capote isLionel Twain
Lionel Twain
James Coco isMilo Perrier
Milo Perrier

Descriere Murder by Death

Cinci detectivi la miezul noptii – Un milionar excentric ii invita pe cei mai reputati cinci detectivi din lume la resedinta sa si este dispus sa ofere drept recompensa un milion de dolari celui care va solutiona un asasinat.

Pelicula “Cinci detectivi la miezul noptii” reprezinta filmul de debut al lui Robert Moore. Excentricul milionar Lionel Twain (Truman Capote) ii invita la cina pe cei mai importanti cinci detectivi din lume, prilej cu care musafirii vor fi serviti si cu o… crima! Cei care vor incepe febrila cautare dupa indicii pentru a solutiona acest caz sunt Sidney Wang (Peter Sellers), Dick (David Niven), Milo Perrier (James Coco), Sam Diamond (Peter Falk) si Jessica Marbles (Elsa Lanchester). Miza este extrem de tentanta, deoarece amfitrionul ofera o recompensa de un milion de dolari celui care va elucida misterul asasinatului. Dupa o noapte teribila, zorii zilei vor aduce rezolvarea acestei provocari neobisnuite.

Titlu original

Murder by Death

Nota IMDb7.5 din voturi

Lasa un comentariu